Original Stari Sör
SÖRFŐZDE  ÉTTEREM

Catering a Stari-tól

A Stari-Ker Kft. a szabadtéri vendéglátásban is nyújt megoldásokat ügyfelei számára. Szolgáltatásainak minőségével, dolgozóinak elkötelezett munkavégzésével kíván értéket teremteni megrendelői számára a catering területén.

A Kft. több, mint húsz éves fennállása alatt együtt növekedett a piac igényeivel, míg kezdetben csak néhány száz fős, mára akár tízezer fős rendezvényt is képes kiszolgálni.

A cég szolgáltatásaiban és termékeiben mindig a legmagasabb szintű minőség elérését tartotta legfőbb célnak, ezért 2001-ben bevezette a HACCP minőségbiztosítási rendszert.

Tudjuk, hogy egy nagy volumenű rendezvény lebonyolításához, nemcsak kiváló minőségű termékek előállítása szükségeltetik, hanem azokat megfelelő módon, színvonalon és ehhez kapcsolódó eszközparkkal kell reprezentálni.

Társaságuk számos alkalommal járult hozzá nagy rendezvények sikeres lebonyolításához. Referenciánk között szerepel például a MÁV Országos Vasutas napja Nagykanizsán, ahol 5000 főre kellett ételt és italszolgáltatást biztosítani, RallyCross Európa Bajnokság nyirádi futama, a látogatók száma kb. 8000 fő, karneválok, Balaton-felvidéki szüreti felvonulások (Badacsony, Lesencéktől a Balatonig), stb.
Ezeken felül nagy tapasztalattal rendelkezünk labdarúgó eseményekhez kapcsolódó szurkolói sátor üzemeltetéssel is. 2006-ban Székesfehérváron a város legnagyobb szurkolói sátrát cégünk építette és üzemeltette. Erről készült animációs videó az alábbi linken tekinthető meg: http://stari.hu/focivb/index.html.
Rendezvényeink visszajelzése mind a termékek minősége, mind a lebonyolítás színvonalát tekintve abszolút pozitívak, így érhettük el, hogy a Budapesten megrendezett jégkorong olimpiai selejtezőkön és az IIHF 2013-as DIVÍZIÓ I/A Jégkorong Világbajnokságon söreink a Magyar Jégkorong Szövetség VIP sörei voltak.

 

ugrás az oldal tetejére