STARI Sörök Webshop Catering Hírek Kapcsolat StariMo program

Szeretné a rendezvényét igazán egyedivé tenni? Hívjon minket bizalommal!
Catering teljeskörű vendéglátással és a STARI SÖRMOBILLAL:

Az elmúlt közel 30 év alatt cégünk tevékenységeit a piaci igényekhez igazítva többek között catering szolgáltatással is bővítette és akár több tízezer fős rendezvényt is képesek vagyunk kiszolgálni. Tudjuk, hogy egy nagy volumenű rendezvény lebonyolításához, nemcsak kiváló minőségű termékek előállítása szükségeltetik, hanem azokat megfelelő módon, színvonalon és ehhez kapcsolódó eszközparkkal kell reprezentálni.

2019-ben építettük meg a Stari Sörmobilt, amely egy utánfutó felszerelve a kor vívmányainak megfelelő technológiákkal, többek között nagy teljesítményű sörcsapoló berendezésekkel, hűtőkkel, aminek köszönhetően nagyszámú közönség gyors kiszolgálására képes jéghideg sörből még a legnagyobb roham alatt is. Utánfutónkkal a távirányítós vezérléssel való üzemeltetésnek eredményeként a nehezen hozzáférhető helyekre is be tudunk parkolni. A dizájn elemeknek köszönhetően, egyedi kialakítású, gravírozott sörcsapok, polc világítás, LED fal már távolról felkelti a közönség figyelmét. A STARI SÖRMOBIL 2019-ben elnyerte a Super Store díjat Pop Up Store kategóriában, illetve a Sirha 2020 kiállításon a Future Store-ban is megjelent. Ő a mi kis büszkeségünk, valóban egy igazi valóra vált álom.

Cégünk tulajdonában áll egy 525 négyzetméteres rendezvény sátor, amely részleteiről az alábbiakban tájékozódhatnak.

Ezek mellett rendelkezünk számos, különböző teljesítményű mobil és beépíthető sörcsapoló berendezéssel, illetve a nagy tömeg kiszolgálásához szükséges vendéglátó ipari eszközökkel

Ételkínálatunkban számos finomság szerepel kezdve a grillezett csülöktől, a sült kolbászon, grilltálon át, egészen a langallóig és a hamburgerig. Téli kínálatunkban a forralt bor, a krampampuli és a bombardino, a forrócsoki italkínálat mellett a bakonyi tócsi is szerepel. Ezeken kívül természetesen egyedi igényekhez igazodva bármilyen ételt el tudunk készíteni.

Társaságuk számos alkalommal járult hozzá nagy rendezvények sikeres lebonyolításához. Referenciánk között szerepelnek többek között:

 • Nemzetközi Ikarus busz találkozó - Tapolca
 • Paloznaki Jazz Piknik
 • Magyar Ízek Utcája Budapest, augusztus 20.
 • Savaria Történelmi Karnevál - Szombathely
 • MÁV Országos Vasutas Napja - Nagykanizsa
 • RallyCross Európa Bajnokság - Nyirád
 • Balaton-felvidéki szüreti felvonulások (Badacsony, Lesencéktől a Balatonig)
 • labdarúgó eseményekhez kapcsolódó szurkolói sátor üzemeltetés - Tapolca, Székesfehérvár
 • stb.
 • Rendezvényeink visszajelzése mind a termékek minősége, mind a lebonyolítás színvonalát tekintve abszolút pozitívak, így érhettük el, hogy a Budapesten megrendezett jégkorong olimpiai selejtezőkön és az IIHF 2013-as DIVÍZIÓ I/A Jégkorong Világbajnokságon söreink a Magyar Jégkorong Szövetség VIP sörei voltak.

  Büszkék vagyunk rá, hogy évek óta cégünk gyártja a Telekom Veszprém kézilabda csapat szurkolói sörét az Építők sört.

  Szolgáltatásaink, termékeink és ételeink minőségével, személyzetünk szakképzett és elkötelezett munkavégzésével értéket teremtünk a catering területén.

   

   

  1.
  Stari faház tél - Karácsonyi vásár
  2.
  STARI SÖRMOBIL
  3.
  STARI SÖRMOBIL
  4.
  Bakony Expo
  5.
  Stari langalló
  6.
  Stari faház nyár
  7.
  Stari ételek, italok  Rendezvénysátor- és sörpadbérlés

  Rendezvénysátrunk kiválóan alkalmas és elengethetetlen kelléke egy színvonalas falunap, céges rendezvény, sportesemény, jégpálya vagy nagyobb lakodalom lebonyolításához.

  A sátor előnye, hogy szinte bárhol "gyorsan" felállítható és megvédi a rendezvényt az időjárástól. Mivel fény és hővédő tetővel rendelkezik napsütésben sokkal kellemesebb benne a hőmérséklet, szeles, esős időben viszont menedéket nyújt.

  A rendezvénysátor paraméterei:

 • Fesztávolság: 15 m
 • Sarokmagasság: 3 m
 • Hossz: 35 m
 • Minimális hossz: 10 m
 • Csúcsmagasság: 5,4 m
 • Szélteher: 110km/h (0.6 kN/m²)
 • Ponyvázat színe: fehér
 •  

  Rendezvénysátor

  A sátor mérete 15 m x 35 m azaz 525 m2, hossza 5 méterenként növelhető, illetve csökkenthető. A 15 méteres fesztávolság nem változtatható. Oldalmagassága 3 méter, így a színpad világítással kényelmesen felállítható és komolyabb zenekarok igényeinek is megfelel! Csúcsmagassága 5,4 méter.

  Sörpad-garnitúra:
  Amennyiben vendégeit a rendezvényen le szeretné ültetni, sörpad-garitúrát szállítunk. Egy-egy asztalhoz akár 8 fő is le tud ülni.